Tapahtumat

🍀 MUUTTO UUTEEN TOIMITILAAN JA KESÄLOMA🍀

Hoitohuoneeni on nyt muuttanut uuteen osoitteeseen. Elokuusta lähtien otan vastaan osoitteessa Toimistohotelli Aino, Mannilantie 44, Järvenpää, 2. krs, huone 6. 

Heinäkuussa 4.7. alkaneella viikolla on muutama hoitoaika päivällä auki, avaan vielä muutaman loppuviikkoon. Lomailen 11.7. alkaen ja palaan hoitotyön pariin 8.8.2022 alkavalla viikolla. Avaan jo heinäkuussa kuitenkin Velloon elokuun ajat varattaviksi.

Rakennus on Postikadun ja Mannilantien kulmassa oleva Apteekkitalo. Sisäänkäynti on esteetön, automaattiovi ja oviluiska. Toiseen kerrokseen pääsee sekä hissillä että portaita pitkin.

Huone on tilava, joten yksilöhoitojen lisäksi tulen syksystä lähtien tarjoamaan myös pienryhmiä kuten korva-akupunktiota, hyvinvointipäiviä sekä qigongin että asahin yksilö- ja pienryhmäohjausta. Lisäksi on tulossa myös vierailevia luennoitsijoita. Näistä tulee lisätietoja heinä-elokuun vaihteessa. Päivitän myös hoitovalikoimaani samalla vastaamaan juuri suoritettuja erikoistumisopintojani. Tarjolle tulee kasvoakupunktiota, kasvoguashaa ja kasvokuppausta, erilaisia hoitopaketteja.

Alakerrassa sijaitsevat Lähiapteekki ja ravintola Zapata sekä Shed. Sisäänkäynti parkkipaikan puolelta, Coronaria-lääkärikeskuksen kanssa samasta ovesta sisään. Coronaria on 3. kerroksessa samassa rapussa. Taloa vastapäätä Mannilantien toisella puolella on Shell-huoltoasema ja talon toisessa päädyssä on mm. Koirien hyvinvointikeskus. Prismaan ja keskustaan sekä rautatieasemalle on muutaman minuutin kävelymatka. Bussipysäkit ovat lähes talon edessä. Eli paljon palveluita lähialueella 😃.

Pysäköintipaikkoja alueelta löytyy useita. Talon päädyssä on maksullinen parkkipaikka. Lähimmät maksuttomat parkkipaikat löytyvät Osuuspankin takaa, 2-3 h parkkikiekolla (sisäänajo Mannilantien puolelta), Venny Soldatin raitin varrelta 2 h parkkikiekolla (sisäänajo sekä Mannilantien että Tupalantien puolelta) sekä 24 h tunnin paikkoja parkkikiekolla, sisäänajo Mannilantien sekä Tupalantien puolelta, Mannilantien puolelta tullessa aja maksullisen parkkipaikan läpi ja yli Venny Soldatin raitin suoraan, niin parkkipaikka on heti ravintola Shedin kulmalla. Tämän viimeisen parkkipaikan vieressä Apteekkitaloon päin ovat myös lähimmät invapaikat. 

🍀 Kaunista ja rentouttavaa kesää 🍀