Tapahtumat

Kevään 2023 aikataulut ilmoitetaan lähempänä tapahtumien ajankohtaa.

KASVOGUASHAN KOTIHOITO -PIENRYHMÄT

Pidän kasvoguashan kotihoidosta muutaman pienryhmän kevätkaudella. Pienryhmän kesto on kolme tuntia ja yhden ryhmän koko on max viisi henkilöä, hinta 80€. Hoitoöljy ja guashalasta sisältyvät tapahtuman hintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ryhmiin ilmoittaudutaan Vello-ajanvarauskalenterissa. Valitse hoidoksi Kasvoguashan kotihoitoryhmä ja mene valitsemasi päivän kohdalle ilmoittautumaan. Voit osallistua yhteen tai molempiin ryhmiin. Ryhmien sisällössä on hieman eroa siinä, mihin kasvojen alueen hoitoon tutustumme tarkemmin.

KASVOGUASHAN KOTIHOITORYHMIEN AJANKOHDAT

  • aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa

Pienryhmässä käydään läpi yksinkertainen guashalla tehtävä kasvojen kotihoito ja sen lisäksi tutustumme tarkemmin jonkin kasvojen alueen hoitoon. Kasvoguashan hoitotulokset ovat sitä paremmat mitä säännöllisemmin hoitoja tehdään. Kotihoito toimii erinomaisesti Yin Your Skin Pro® -hoidon tukihoitona mutta sillä saavutetaan tuloksia myös itsenäisenä hoitona.

Säännöllinen kotihoito tukee sarjahoitoa, jolloin ylläpitohoitoon riittää sarjahoitojen jälkeen muutama kasvoguashan hoitokerta 4-6 viikon välein. Kasvoguasha ja guashalla tehtävä kotihoito tukee myös hyvin kasvoakupunktiohoidon tuloksia.

HYVINVOINTIHETKET

Hyvinvointihetkiä järjestän kollegani Virpi Kiviniemen kanssa. Hetket pidetään hoitohuoneellani ja tarjolla on aina kaksi hoitoaikaa samaan aikaan. Voit valita hyvinvointihetkeesi rentouttavan kasvoguashan (Yin Your Skin Pro®), äänimaljarentoutuksen (Peter Hess® metodi), kuivakuppauksen tai korva-akupunktion. Ilmoita varauksen yhteydessä, minkä hoidon valitset kentässä ”Viesti työntekijälle”. Hyvinvointihetken kesto on 60 min ja hinta 60€. Hoidossa käytettävät kasvohoitotuotteet sisältyvät hintaan (puhdistusöljy, kasvovesi, kasvoöljy).

ILMOITTAUTUMINEN

Ryhmiin ilmoittaudutaan Vello-ajanvarauskalenterissa. Valitse jompi kumpi seuraavista ryhmistä ja mene sitten valitsemasi päivän kohdalle kalenterissa ja varaa aika.

  • Hyvinvointihetki 1 jos haluat kasvoguashaan, kuivakuppaukseen tai Nada-korva-akupunktioon.
  • Hyvinvointihetki 2, jos haluat äänimaljarentoutukseen, kasvoguashaan tai Nada-korva-akupunktioon.

HYVINVOINTIHETKIEN AJANKOHDAT

  • aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa

Kasvoguashassa hoitoöljyä saattaa levitä myös hiuksiin. Kasvoguashahoito sisältää osan 90 min hoitoprotokollasta. Kuivakuppauksesta saattaa jäädä ihoon mustelman kaltaisia jälkiä, jotka poistuvat muutaman päivän kuluessa. Nada-korva-akupunktion ohessa saat halutessasi rentouttavan jalkaterien käsittelyn.

Samassa tilassa voi samaan aikaan olla kaksi hoitajaa ja kaksi asiakasta. Hoitotilat on erotettu toisistaan sermillä. Ota ystävä mukaasi tai tule yksin rentoutumaan mukavaan hoitoon.

PURA ARJEN KIIREET JA RAUHOITU VIIKONLOPUN VIETTOON

Ota hetki aikaa itsellesi, pura arjen kiireet ja rauhoitu viikonlopun viettoon. Ryhmässä teemme aluksi rauhallisen kiinalaisen qigong-harjoituksen, jonka jälkeen saat korviisi rentouttavat Nada-neulat. Neulahoidon aikana soi sointukylpy ja saat lyhyen henkilökohtaisen äänimaljahetken hoitajalta. Ryhmän kesto 1,5 h. Voit osallistua omien aikataulujesi mukaan joko yhteen tai useampaan ryhmään.

RENTOUTUSHETKIEN AJANKOHDAT JA ILMOITTAUTUMINEN

  • aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittaudu ajanvarauskalenteri Vellon kautta valitsemalla Pura arjen kiireet rentoutushetki.

Voit rentoutushetken jälkeen varata samalle päivälle itsellesi henkilökohtaisen hoitoajan tunnin äänimaljarentoutukseen tai kasvoguashaan. Ajan voit varata Vellosta ja ajat löytyvät Hyvinvointihetken nimellä.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS (PETER HESS®METODI)

Syvärentouttava menetelmä, jossa olet hoitopöydällä mukavassa asennossa ja hoitaja soittaa äänimaljoja kehosi päällä (vaatteiden päältä). Äänimaljojen sointi ja värähtely johdattavat sinut syvärentouttavaan tilaan ja voit päästää hetkeksi irti arjesta. Rentoutuksessa maljat ovat keholla max 40 min. Hoitajana on Virpi Kiviniemi.

ILMOITTAUTUMINEN

Hoitoon ilmoittaudutaan Vello-ajanvarauskalenterissa. Valitse hoidoksi Äänimaljarentoutus (Peter Hess® metodi) ja mene kyseisen päivämäärän kohdalle ilmoittautumaan.

ÄÄNIMALJARENTOUTUKSEN AJANKOHDAT

  • aikataulu ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa

NADA-KORVA-AKUPUNKTIORYHMÄT

Nada-korva-akupunktiota käytetään yleisesti rentouttamaan ja rauhoittamaan. Korvaneulat ovat tehokkaita ja nopeita stressin lievittämisessä, rentoutumisessa, rauhoittumisessa sekä myös jos henkilö käy ylikierroksilla tai hänellä on uniongelmia, ahdistusta, surua tms. oireita. Ryhmään otetaan maksimissaan 6 henkilöä. Kesto on 60 min ja hinta 45€.

ILMOITTAUTUMINEN

Ryhmiin ilmoittaudutaan Vello-ajanvarauskalenterissa. Valitse hoidoksi Nada-korva-akupunktioryhmä ja mene valitsemasi päivän kohdalle ilmoittautumaan.

NADA-KORVA-AKUPUNKTIORYHMIEN AJANKOHDAT

  • aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa

Nada-korva-akupunktiota käytetään myös onnistuneesti vieroitushoidossa (tupakka, alkoholi, makeanhimo, päihteet), jolloin hoitokertoja voi olla hyvinkin tiiviisti peräkkäisinä päivinä tai muutama käynti saman päivän aikana riippuen siitä, millainen käyntitiheys asiakkaan aikatauluihin saadaan sovitettua.

Neulojen tilalla voidaan vaihtoehtoisesti käyttää tarroilla kiinnitettäviä kuulia tai nastoja, jolloin ne jätetään hoidon jälkeen korviin vaikuttamaan muutamaksi päiväksi. Hoito toimii parhaiten ryhmähoitona.