Akupunktio tutuksi -päivät

Akupunktio tutuksi -päivää vietetään pe 21.1.2022 klo 17.00-20.00 ja la 22.1.2022 klo 11.00-14.00 Hyvinvointikeskus Rauhassa, Mannilantie 19, Järvenpää. 

Akupunktio tutuksi -päivässä pääset tutustumaan akupunktioon ja sen vaikutuksiin. Tapahtumassa laitetaan viisi korvaneulaa tiettyihin korvapisteisiin joko molempiin tai vain toiseen korvaan. Lisäksi neuloja voidaan laittaa myös muualle pään alueelle, käsivarsiin ja jalkoihin riippuen siitä, millaista hoitoa toivot. Korvaneulat ovat tehokkaita ja nopeita mm. stressin lievittämisessä, rentoutumisessa, rauhoittumisessa, myös jos henkilö käy ylikierroksilla tai hänellä on uniongelmia, ahdistusta, surua tms. oireita. Tapahtumassa pääset kokeilemaan, miltä neulat tuntuvat ja saat halutessasi tietoa akupunktion käyttöalueista ja hoitomuodoista laajemminkin.

Tapahtumassa voi samaan aikaan olla useampia hoidettavia samassa tilassa. Koronarajoitusten aikana samanaikaiseen hoitoon voidaan ottaa vain saman perhekunnan tai ystäväpiirin jäseniä (max 3 hlö). Varaa yksi aika (30 min) ja ilmoita lisätiedoissa montako henkilöä on tulossa. Hinta on 28 €/asiakas. 

Lauantaina 22.1.2022 voit valita hoidoksi myös rentouttaman äänimaljahieronnan (Peter Hess -menetelmä) tai jos tulet ystävän tai perheenjäsenen kanssa, niin sointukylpy voi olla vaihtoehtosi. Sointukylvyn voit ottaa myös samaan aikaan korvaneulojen kanssa.

Tervetuloa tutustumaan tehokkaaseen mutta myös rentouttavaan ja rauhoittavaan hoitomuotoon!

Akupunktiohoitajat Elisa Vuorenmaa ja Virpi Kiviniemi